Ali Baba Hallall
0.0   10 Komente
Rruga Myslym Shyri 77, Tiranë, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Ali Baba Hallall Fast Food

Oraret

E Hënë 10:00-22:00
E Martë 10:00-22:00
E Mërkurë 10:00-22:00
E Enjte 10:00-22:00
E Premte 10:00-22:00
E Shtunë 10:00-22:00
E Diel 10:00-22:00

Zona e shërbimit

0.0

Bazuar nga
10 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
7
Shumë i mirë
60%
0
Normal
40%
2
I rregullt
20%
0
Pak
15%
1
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play