Chakra Jonë
4.6   47 Komente
Rruga Tish Dahia, Tiranë

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Erezat ndonjehere te ngopin vetem me aromen e tyre, e aq me teper kur ato pergatiten nga shefat qe njohin traditen indiane te ushqimit. Indianet nuk kane te bukura vetem vajzat dhe telenovelat , por edhe gatimin special. Shfletoni menune e shumellojshme te Chakra jone!

Oraret

E Hënë 12:00-22:00
E Martë 12:00-22:00
E Mërkurë 12:00-22:00
E Enjte 12:00-22:00
E Premte 12:00-22:00
E Shtunë 12:00-22:00
E Diel 12:00-22:00

Zona e shërbimit

4.6

Bazuar nga
47 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
34
Shumë i mirë
60%
9
Normal
40%
2
I rregullt
20%
1
Pak
15%
1
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play