Pastelitos
0.0   19 Komente
Rruga Sheh Ahmet Pazari, Tiranë, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Pastelitos Cake Boutique "where art is intertwined with the sweetness". The secret of our products QUALITY, FLAVOR & LOTS OF LOVE

Oraret

E Hënë 09:00-17:00
E Martë 09:00-17:00
E Mërkurë 09:00-17:35
E Enjte 09:00-17:00
E Premte 09:00-17:00
E Shtunë 09:00-17:00
E Diel 05:00-05:05

Zona e shërbimit

0.0

Bazuar nga
19 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
13
Shumë i mirë
60%
1
Normal
40%
0
I rregullt
20%
0
Pak
15%
5
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play