Più 39 Food & Club
4.2   6 Komente
Rruga Ibrahim Rugova, Tirana, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Great place to visit! Very comfortable and nice. The best food in the city with an excellent service and staff. Variety of the menù with delicious and special taste. You can also enjoy a very nice music there.

Oraret

E Hënë 08:00-23:30
E Martë 08:00-23:30
E Mërkurë 08:00-23:30
E Enjte 08:00-23:30
E Premte 08:00-23:30
E Shtunë 08:00-23:30
E Diel 08:00-23:30

Zona e shërbimit

4.2

Bazuar nga
6 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
4
Shumë i mirë
60%
0
Normal
40%
0
I rregullt
20%
0
Pak
15%
2
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play