Pitet e Engjëjve
4.6   21 Komente
Rruga Sami Frashëri, Tirana

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Një vend, ku arti, kuzhina dhe pasioni, bashkohen për të krijuar shijen. Këtu gjeni specialitete brumi Made in Pitet e Engjëjve.

Oraret

E Hënë 23:59-00:00
E Martë 23:59-00:00
E Mërkurë 23:59-00:00
E Enjte 23:59-00:00
E Premte 23:59-00:00
E Shtunë 23:59-00:00
E Diel 23:59-00:00

Zona e shërbimit

4.6

Bazuar nga
21 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
13
Shumë i mirë
60%
2
Normal
40%
1
I rregullt
20%
0
Pak
15%
5
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play