Tartuf Shop
0.0   0 Komente
Rruga Sami Frashëri 8, Tirana, Albania

0 min 0 Lek Lek
Koha e dorëzimit Transporti Porosia min

Pershkrim

Ekskluzivisht për herë të parë në Shqipëri sjellim shumëllojshmëri produktesh me bazë Tartufi, gjithashtu gjejmë dhe Tartufin e freskët sipas sezonit.

Oraret

E Hënë 09:00-21:30
E Martë 09:0-21:30
E Mërkurë 09:00-21:30
E Enjte 09:00-21:30
E Premte 09:00-21:30
E Shtunë 09:00-21:30
E Diel 09:00-21:30

Zona e shërbimit

0.0

Bazuar nga
0 Komente te perdoruesve
I shkëlqyer
80%
0
Shumë i mirë
60%
0
Normal
40%
0
I rregullt
20%
0
Pak
15%
0
Renditje sipas

Vlereso Restorantin

Ju mund te vleresoni kete restorant duke bere te pakten nje porosi

   ose   


Porosia ime

Porosisni ushqimin online dhe

paguheni ate ne shtepi

shkarko baboon për smartphone
Baboon ne AppStore
Baboon ne Google Play