Gjej restorante me shërbim në shtëpi në Tiranë

Baboon është vendi më i mirë për të porositur restorantet online në shtëpi në Tiranë: Zgjidhni restorantin që ju pëlqen më së miri dhe porositni direkt në internet!

Restorantet që shërbejnë

Nalu Shiko Menunë

Rruga Mustafa Lleshi 3, Tirana, Albania

-200

-200L për porosinë e parë mbi 1000L