Gjej restorante me shërbim në shtëpi në Tiranë

Baboon është vendi më i mirë për të porositur restorantet online në shtëpi në Tiranë: Zgjidhni restorantin që ju pëlqen më së miri dhe porositni direkt në internet!

Restorantet

Fiore Shiko Menunë

Rruga Dervish Hima 10, Tirana, Albania
Hapet ne 12:00 pm

-200

-200L për porosinë e parë mbi 1000L

Nalu Shiko Menunë

Rruga Mustafa Lleshi 3, Tirana, Albania
Hapet ne 9:00 am

-200

-200L për porosinë e parë mbi 1000L

Noor Shiko Menunë

Rruga Abdi Toptani, Tirana, Albania
Hapet ne 10:00 am

-200

-200L për porosi mbi 1000L

Oreksi Shiko Menunë

Rruga Myslym Shyri 25, Tiranë, Albania
Hapet ne 8:00 am

-200

-200L për porosi mbi 1000L

FitFood Shiko Menunë

Rruga David Selenica, Tiranë, Albania
Hapet ne 9:45 am

-200

-200 për porosi të parë mbi 1000 lek

Divina Shiko Menunë

Rruga Vaso Pasha 6, Tiranë, Albania
Hapet ne 8:00 am

-200

-200L për porosi mbi 1000L

New

Kamp 99 Shiko Menunë

Rruga Gjin Bue Shpata 21, Tirana, Albania
Hapet ne 12:30 pm

-200

-200L për porosi mbi 1000L

New

Vila 7 Shiko Menunë

Rruga e Kavajës 46, Tiranë, Albania
Hapet ne 12:00 pm

-200

-200 lekë për porosi mbi 1500

New

Apulia Shiko Menunë

Rruga Komuna e Parisit
Hapet ne 12:30 pm

-200

-200 lekë për porosi mbi 1200 lekë