Porosit ushqimin online nga aplikacioni mobile

Shkarkoni aplikacionin dhe zgjidhni ushqimin tuaj të preferuar

icon_restorant

Me Baboon hani ushqim cilësor dhe me leverdi.

icon_nophone

Nuk është e nevojshme më të përdorni telefonin për të bërë porosinë tuaj.

icon_menu

Me Baboon hani ushqim cilësor dhe me leverdi.

icon_chat

Nuk është e nevojshme më të përdorni telefonin për të bërë porosinë tuaj.

Porosit në levizje. Shkarko Aplikacionin