Pyetjet e shpeshta

A

Regjistrohu me
numrin e telefonit

B

Vendos adresën
ku ndodhesh

C

Zgjidh ushqimin,
e thjeshtë


Allergies

Nëse keni një alergji të lidhur me ushqimin që mund të dëmtojë shëndetin tuaj, ju lutemi kontaktoni restorantin përpara se të bëni porosinë. Baboon është një platformë që rendit përshkrimet e pjatave me informacionin e dhënë nga restorantet. Vetë restorantet janë burimet më të mira për t’iu përgjigjur pyetjeve në lidhje me përbërësit e saktë të përdorur në ushqimin e tyre dhe si përgatisin pjatat e tyre. Ne jemi gjithmonë këtu për t’ju ndihmuar të kontaktoni restorantin. Mund të na kontaktoni përmes chat-it brenda aplikacionit.

Dorëzimi zgjat shumë?

Arsyet e zakonshme të dërgesave të vonuara janë vonesat në restorant ose vonesat me dorëzimin e Baboon. Ne rregullojmë automatikisht parashikimin e kohës bazuar në kohën aktuale.

Cfarë restorantesh mund të gjej në Baboon?

Në Baboon janë bashkuar më shumë se 50 restorante dhe kategoritë ku bëjnë pjesë janë të ndryshme si: Restorante të mirëfillta; Restorante peshku; Piceri Fast Food; Sushi­Kineze; Embëlsira; Gatime tradicionale (gjellë); Tajlandeze; Ushqim Meksikan; Trattoria; etj.

Disa artikuj në porosinë time mungojnë ose jane abim!

Kontaktoni sherbimin e klientit tonë dhe ne do ta rregullojmë këtë. Ndonjëherë restorantet ose korrierët bëjnë gabime.
Ne bëjmë gjithçka që mundemi për të rregulluar çdo gabim njerëzor.

Pagesat

Cilat jane menyrat e pageses?
Pagesa kryhet pas dorëzimit të porosisë në lekë (Cash) “pagesë në dorë”.

Delivery & Takeaway

Korrieri po shkon në vendin e gabuar!
Ajo që shihni në hartë është vendndodhja aktuale e korrierit Baboon. Disa dërgesa të Baboon janë rrugës, që do të thotë se adresa juaj mund të mos jetë destinacioni i parë për korrierin.

Ku është shoferi? App thotë “së shpejti” ose “dorëzuar” por nuk është këtu

Vlerësimet janë parashikime, jo kohë të sakta. Sidoqoftë, gjithmonë mund të ndiqni përparimin e korrierit në hartë, mbi kohën e parashikimit.

iOS & Android Apps

A janë aplikacionet saktësisht të njëjta? Aplikacioni i mikut tim është pak më ndryshe.
Aplikacionet iOS dhe Android janë hartuar me dorë me kujdes dhe nganjëherë tiparet bëhen të disponueshme së pari në njërën platformë, dhe më vonë në anën tjetër. Funksionaliteti kryesor është pothuajse i njëjtë.

Contact Support

Nëse nuk keni gjetur një përgjigje të përshtatshme në FAQ tonë më lart, ju lutem mos ngurroni të na kontaktoni direkt menjëherë:

Na shkruani në [email protected]
Përdorni chat-in live brenda aplikacionit Baboon në telefonin tuaj
Na dërgoni një mesazh në Instagram
😊💖🎉

Cfarë është Baboon?

Baboon - Ta bëjmë jetën më të thjeshtë

Të gjithë ne hamë - dy deri në pesë herë në ditë.
Baboon është ndërfaqja më e përparuar në ballakn për celular për të marrë ushqim të shkëlqyeshëm me shtypjen e një butoni.

Baboon kombinon një aplikacion të pastër dhe të shpejtë me një shërbim të klasifikimit botëror të ushqimit dhe u lejon përdoruesve të tij që të porosisin ushqimin qe duan, kudo.

Ushqimi është një përvojë. Baboon garanton se është një eksperienc e shkëlqyeshme - duke filluar nga momenti kur përdoruesi zgjedh një restorant dhe ndërton porosinë e tij për ta dërguar atë në vendndodhjen e tyre. Sa të besueshëm dhe të shpejtë të jetë e mundur.

Në 2/3 vjet, ekranet e pajisjeve në shtëpitë tona inteligjente do Kenë një ikonë për të marrë ushqim. Baboon do të jetë ajo ikonë. Ndërsa Baboon është ndërfaqja më e përparuar në ballkan për të marrë ushqim, korrierët që punojnë me ne gjithashtu janë më të mirët. Kjo është arsyeja pse ne duam që ju të bashkoheni me ne.