Rrit Biznesin me Baboon

Vendos të dhënat e Biznesit

Emri i Biznesit

Vendos numrin tënd të telefonit

Shteti

Lloji i Biznesit

Ofroni shërbim Delivery

Më shumë lekë, E garantuar

Ne e kemi studiuar këtë me analiza të qarta: 80% e urdhrave Baboon janë shitje shtesë për restorantin. Sa herë që iPadi bën një tingull, ju bëni para shtesë.

Është 100% zero risk

Nuk ka asnjë tarifë për t’u bashkuar me Baboon. Baboon operon me komision, ne përfitojmë % vetëm nëse merrni shumë shitje të reja.

Ne bëjmë punen e rëndë

Partnerët tanë korrierë sigurohen që klientët tuaj të marrin vaktin e tyre 30-40 minuta nga porositja. Baboon kujdeset për të gjitha pagesat dhe gjithë mbështetjen e klientit.