Zgjidhni restorantet më të mira në Baboon

Baboon është vendi më i mirë për të porositur restorantet online në shtëpi në Shqipëri: Zgjidhni restorantin që ju pëlqen më së miri dhe porositni direkt në internet!

Restorantet

Marinato Shiko Menunë

Rruga Vaso Pasha 16, Tiranë, Albania
Hapet ne 11:00 am

-300

- 300 Lekë Për Porosi mbi 1200 Lekë

Pastaria Shiko Menunë

Rruga Mustafa Matohiti, Tirana, Albania
Hapet ne 11:00 am

-300

- 300 Lekë Për Porosi mbi 1200 Lekë

KFC Shiko Menunë

Rruga Ibrahim Rugova 17, Tirana, Albania
Hapet ne 10:00 am

-200

- 200L ulje për porosi mbi 1000 lekë

Oberon Shiko Menunë

Rruga Pjetër Bogdani 13, Tiranë, Albania
Hapet ne 12:00 pm

-500

-500 leke per porosi mbi 2500 leke

On Time Shiko Menunë

Rruga e Bogdanëve, Tirana, Albania
Hapet ne 11:00 am

-300

-300 Lekë Për Porosi Mbi 1500

Grande Roma Shiko Menunë

Rruga Themistokli Gërmenji 18, Tirana, Albania
Hapet ne 12:00 pm

-200

- 200 lekë për porosi mbi 2000

Deliziosa Shiko Menunë

Rruga Xhavit Shyqyri Demneri 34, Tiranë, Albania
Hapet ne 11:45 am

-200

-200L per porosi mbi 1000L

Fiore Shiko Menunë

Rruga Dervish Hima 10, Tirana, Albania
Hapet ne 12:00 pm

-200

-200L për porosinë e parë mbi 1000L

KFC Park Gate Shiko Menunë

Rruga Elbasanit, Rruga e Elbasanit 8, Tirana, Albania
Hapet ne 10:00 am

-200

-200L ULJE për porosi mbi 1000L

PaPirunj Shiko Menunë

Rruga Komuna e Parisit 9, Tirana, Albania
Hapet ne 11:30 am

-200

-200 lekë për porosi mbi 1000 lekë

Siesta Shiko Menunë

Rruga Ibrahim Dervishi 5, Tiranë, Albania
Hapet ne 11:00 am

-200

- 200 L Për Porosi Mbi 1000 L

Almont Shiko Menunë

Rruga Medar Shtylla 23, Tirana, Albania
Hapet ne 12:00 pm

-300

-300 Për Porosi 1500 Lekë